Wat heb jij nodig om van onschuldige onwetendheid tot wilde soevereiniteit te komen?

 

Wild & Soeverein is een drieluik voor mannen en vrouwen waarin alle cursussen van Wijzemoer samenkomen. In drie dagen behandelen we de highlights van Natuurlijk Ritme, Open & Bloot en Macht & Verbinding (Macht & Verbinding start in 2019). Het bied je essentiële informatie en zet wat je al weet in een ander perspectief. Na afloop heb je nieuwe inzichten en waardevolle handreikingen om mee te nemen op je pad.

We doen al zo lang met een gebrekkige zelfkennis van lijf, liefde, seks en gender, dat we niet eens meer doorhebben wat we niet weten. We blijven aannames herhalen die volledig de plank misslaan. Boeken als ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus’ geven inzicht in de status quo, maar sluiten daarmee je ogen voor je werkelijke potentieel: een autonoom mens die de balans tussen hoofd, hart en buik kent, die eigenaarschap neemt en transparant is, leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde en heeft leren vertrouwen op overvloed.

Dit drieluik gaat in de eerste plaats over jezelf: wat heb jij nodig om van onschuldige onwetendheid tot wilde soevereiniteit te komen? Dat we deze ontdekkingstocht gezamenlijk, man en vrouw, maken, geeft het een extra dimensie. Het gesprek dat daarbinnen ontstaat is hopelijk een blauwdruk voor nog vele gesprekken die volgen.

 

Waar gaan we mee bezig?

Natuurlijk Ritme: je leert over de cyclische eigenschappen van de vrouw en hoe jij die kennis gebruikt in de praktijk. Waarom zou je dingen moeilijker maken dan ze zijn? Het beter kennen van de energiehuishouding van jezelf/je partner zorgt voor gezonde keuzes, efficiënt gebruik van tijd en energie, en meer liefde.

Open & Bloot: je vormt een beter begrip van hoe genot in jouw lichaam werkt, je herkent aannames en conclusies gebaseerd op onjuiste of onvolledige informatie en leert hoe mannelijke en vrouwelijke seksualiteit elkaar aanvullen. Dit helpt je eigenaar te zijn van je behoeften en wensen.

Macht & Verbinding: begrijpen we wel wat macht is, en gebruiken we verbinding wel op de juiste manier? Macht & Verbinding is een reassessment van ons beeld van deze thema’s en een ontdekkingstocht naar hoe deze twee ogenschijnlijke tegenstrijdigheden zo prachtig bij elkaar horen.

 

Wat kan ik verwachten?

Wild & Soeverein vindt plaats in de yurt, een warme, informele setting waar ik voor een veilige bedding zorg. De dagen zullen interactief zijn, met een combinatie van kennisoverdracht, gesprek en oefeningen. Deelnemers omschrijven mijn stijl als warm, aards en met humor.

We beginnen om 10.00u, nemen een lunchpauze en ronden af omstreeks 18.00u. De bijdrage is €250,- voor de drie dagen inclusief thee en lunch. Willen jij en je partner dit drieluik samen doen? Met de kortingscode PARTNER ontvangen jullie 20% korting. Voor de eerstvolgende data en aanmelden, klik hier.