Vrouwen zijn verbonden met de natuur op een manier die simpelweg adembenemend is.

 

Wij zijn cyclische wezens: ons lichaam en onze geest hebben een natuurlijk ritme dat overeenkomt met de vier maanfasen. Heb je bijvoorbeeld weleens gemerkt hoe je de afwisselend heel scherp van geest en enorm sloom in je hoofd kunt zijn? Hoe je zin in seks de ene week speels aanvoelt, de andere teder en zorgzaam en weer een week later wild en donker?

Elke fase heeft zijn eigen kenmerken op het gebied van fysieke energie, emotionele kracht en sensitiviteit, denkprocessen en focus, sensualiteit en seksuele energie, creativiteit en spiritualiteit. Jouw cyclus is een gift en een fantastische bron van inspiratie, creatie en wijsheid! Het is hoog tijd dat we ons deze kennis weer eigen maken.

Tijdens de cursus Natuurlijk Ritme behandelen we in 4 dagdelen elke maanfase, waarbij je een combinatie van interessante weetjes, anatomische kennis, oefeningen en meer aangereikt krijgt. De kennis en tools kun je gelijk toepassen op je eigen cyclus.

Wat je voorgangers ervan vonden:

Shockerend om bepaalde dingen te leren die zo onbekend waren, terwijl ze al een heel leven deel van mij zijn. Je hebt me de ogen geopend. Dank dank dank.
Wat heb je mij en de rest van de groep een fantastische maand gegeven!
Bijzonder fijne sfeer in de groep. Veel enthousiasme, veiligheid, respect, rust en humor.

Voor de eerstvolgende startdatum, kijk hier.