Je baarmoeder is je krachtcentrum, daar waar je scheppingskracht zit.

 

Het woord baren betekent dragen. Het is niet alleen de plek waar je je kindje draagt als je zwanger bent, maar ook waar op energetisch niveau ideeën geboren, gevoed en voldragen worden. Omdat het daar zo goed in is, blijft er ook weleens het een en ander hangen dat niet per se gevoed hoeft te worden. Angsten, pijnen, verdriet. Die van jezelf, en die van je moeder, haar moeder, haar moeder enzovoorts.

The Rite of the Womb is een prachtige ceremonie waarbij je je eigen baarmoeder en die van een andere vrouw zegent met de helende woorden: ‘the womb is no place to store fear and pain, the womb is to create and give birth to life’. Een mooie manier om die heilige plek in jou te erkennen, te voeden met kracht en liefde en gelijk hetzelfde te doen voor een ‘sister’. Wanneer je het ritueel eenmaal ontvangen hebt, kun je het net zo vaak doen bij jezelf als je wilt en mag je het ook doorgeven aan anderen.

Esther ontving The Rite of the Womb in 2015 en is sindsdien geregistreerd Womb Keeper. Ze biedt dit ritueel aan in de vorm van een uitgebreide ceremonie in de yurt. Een bijzondere invulling van een vrijgezellenfeest, babyshower, vriendinnendag of moeder-dochter uitje.

 

What else: minimaal 8 deelnemers, datum in overleg, €17,50 p.p.